Més de vint estudiants d'enginyeria participen en l'acte de benvinguda a la Universitat de Cranfield

En el marc de la Càtedra d’Enginyers Industrials de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i amb el suport de la Comissió Internacional (CEW) i la UPC, el 12 d’octubre de 2023 es va celebrar, per segon any consecutiu, l’acte de benvinguda a l’alumnat català de la Universitat de Cranfield (Regne Unit). 

Més d’una vintena d’estudiants de les branques industrial i aeronàutica van poder intercanviar les seves experiències via online amb Martí Pascual, president del CEW i Project Manager a BMW Group a Munic i presencialment amb Adrià Junyent, cap del nucli del CEW a la Gran Bretanya i professor de l’Imperial College de Londres, Daniel Garcia-Almiñana, director de la Càtedra EIC-UPC, i Enric Grustan, professor del màster d’aeronàutica de la Universitat de Cranfield. 

Pascual, recordant la seva pròpia experiència com a Erasmus, va destacar que  “per molts de vosaltres, avui comença una aventura professional a l’estranger que potser durarà molts anys”. En la mateixa línia, Garcia-Almiñana considera aquest acte com  "una gran oportunitat per a l'alumnat d'expandir el seu recorregut acadèmic i personal".

Una àmplia majoria de les persones assistents van manifestar el seu interès a adquirir experiència laboral al país i, en aquest sentit, Junyent va subratllar el paper que hi juga el CEW,  “posant l'alumnat en contacte amb altres professionals del seu sector, que porten anys establerts al Regne Unit”. Grustan va subratllar que "des de fa anys que hi ha una comunitat molt nombrosa d'estudiants a Cranfield i aquesta és una excel·lent manera de donar-los la benvinguda."