Trobada prenadalenca del nucli del CEW a Múnic

Aprofitant l'època prenadalenca, el passat dijous 7 de desembre de 2023, es va reunir el nucli dels Catalan Engineers Worldwide (CEW) de Múnic. Durant la trobada, aquest grup (format per una vintena de professionals de diferents camps de l'enginyeria) va fer una repassada de les diferents accions desenvolupades en aquest any i van començar a pensar en les activitats previstes pel 2024. 

Martí Pascual, president del CEW, va donar les gràcies a Núria Moretó, Pol Masclans i Joan Vilalta, per l'organització de l'acte i va fer algunes previsions per l'any vinent. "Alguns canviaran d'empresa, altres seran promocionats, fins i tot hi haurà que tornaran cap a Catalunya. La resta, com jo, seguirem potser amb la mateixa feina. El CEW i el nucli de Múnic, en concret, és un lloc on podem trobar una ajuda i intercanviar experiències sobre qualsevol situació professional, tant si volem canviar com si, simplement, volem confirmar que anem pel bon camí".

Entre les persones assistents hi havia enginyeres i enginyers de diverses generacions, des dels més sèniors, com en Sergi Fransi, que ja fa més de vint anys que està a Alemanya, fins a estudiants acabats d'arribar, com la Mireia Garcia. "Per a mi és una gran sort trobar una xarxa de professionals catalans a l'estranger com aquesta. Tant si em quedo com si no, després d'acabar la carrera, són contactes molt valuosos", va destacar Garcia. 

Després d'aquesta trobada, el nucli de Múnic se'n va de vacances, però ja està treballant en moltes activitats per l'any que ve, com visites a empreses, ponències tècniques i/o actes d'intercanvi sobre la carrera professional.