Catalan Engineering Meet up a Milà - 13 de maig

La Comissió Internacional (Catalan Engineers Worldwide (CEW)) en col·laboració amb la Càtedra EIC-UPC organitza una trobada per a estudiants el pròxim dissabte 13 de maig a les 17.30 h a Milà, itàlia, en format presencial. L'acte es dirigeix a l'alumnat que està vivint actualment a Milà, Bèrgam o Torí o bé tenen previst marxar ben aviat.

L’objectiu de l’acte és connectar als estudiants amb professionals catalans que en l'actualitat exerceixen la seva activitat laboral en empreses italianes a la zona de la Llombardia i el Piemont, per establir noves relacions professionals i compartir experiències acadèmiques i professionals. A més, l'acte té com a objectiu donar la benvinguda als assistents i, sobretot, passar una estona distesa i agradable.

Durant la sessió, es realitzarà una presentació de les diferents iniciatives que desenvolupa el nucli italià del CEW, així com de les oportunitats laborals que ofereix el mercat italià per als professionals de l'enginyeria. La jornada es dirigeix a l'alumnat d'enginyeria de totes les branques (industrial, telecomunicacions, camins, agrònoms, informàtics, etc.) que tingui ganes fer nous contactes i vulgui rebre assessorament sobre el món laboral italià.

AGENDA ORIENTATIVA

  • Benvinguda i rebuda als estudiants
  • Presentació del CEW Milà i dels diversos nuclis
  • Propostes d'activitats per 2023 al nucli de Milà
  • Sopar i networking

 

No hi pots faltar!