Nova trobada del CEW a Milà

La Comissió Internacional d'Enginyers Industrials de Catalunya, en col·laboració amb la Càtedra EIC-UPC, va organitzar una trobada per a enginyers i estudiants el passat dissabte 13 de maig a Milà (Itàlia). L'acte va comptar amb la participació de Jordi Villar (Application Engineer a MathWorks, coordinador del nucli del nord d'Itàlia i vicepresident de la comissió internacional, Daniel Garcia (cap d'estudis del Màster i Internacionalització a l'ESEIAAT i director de la Càtedra EIC-UPC), Anna Secanell (gerent de la delegació del Vallès d'Enginyers Industrials de Catalunya), Santi Prats (enginyer industrial en el sector de l'automoció (Magnetti Marelli)), Emma Castelltort (CI & Innovation Manager a Itàlia i Suissa per GXO Logistics Inc.), Biel Bufort (estudiant de l'ETSEIATT, acabant els seus estudis al Politecnico di Torino), Jonatan Herrerias (enginyer de telecomunicacions, Manager Director a Itàlia per Zener) i Eric Cuartero (enginyer industrial, especialista en estructures i energies renovables per C.N. Costruzioni Generali S.p.A).

La trobada va ser una bona ocasió per connectar els estudiants amb professionals catalans que en l'actualitat exerceixen la seva activitat laboral en empreses italianes en la zona de la Llombardia i el Piemont i per establir noves relacions professionals, així com compartir experiències acadèmiques i professionals. Jordi Villar va explicar quines van ser les motivacions de la creació d'un nucli local de la xarxa Catalan Engineers Worldwide (CEW) al Nord d'Itàlia, com està connectat amb la resta de nuclis internacionals i els objectius a nivell local i global, així com les activitats previstes pel 2023. A continuació, els participants van compartir possibles millores per un correcte funcionament del nucli i propostes per a futures activitats conjuntes en aquest any

.Cal destacar les ganes de col·laborar, ajudar i aportar de tots i totes les assistents. Va ser una gran experiència personal que, ben segur, es repetirà!

>> Totes les fotos