L'enginyeria catalana es troba a Stuttgart

Stuttgart va ser el punt de trobada dels professionals catalans de l'enginyeria que viuen i treballen en aquesta ciutat alemanya i una oportunitat per l'intercanvi d'experiències i consells per a la carrera professional. L'enginyera industrial Anna Gallet va presentar la plataforma Catalan Engineers Worldwide als participants i els va explicar que és "la plataforma que ajuda als professionals de l'enginyeria catalana a l'estranger a desenvolupar la seva carrera professional". 

Berta Pi va presentar el Casal català de Stuttgart "StuttCat", que té per objectiu organitzar activitats sobre la cultura catalana, com tertúlies literàries, un esplai per a nens o la celebració de festes tradicionals catalanes. Teresa Puerta, director d'innovació d'ACCIÓ a Stuttgart, va presentar aquesta entitat, depenent de la Conselleria d'Indústria i que dona suport a les empreses catalanes a l'estranger.

La trobada va continuar amb un workshop conduït per Anna Gallet per respondre a preguntes claus del grup com: de quines especialitats venien, quants anys feia que eren a l'estranger i quins han estat els inconvenients més grans en el seu desenvolupament professional a Alemanya, entre altres. La jornada va finalitzar amb un sopar al restaurant de la Universitat d'Stuttgart on van continuar les sinergies.