Catalan Professional Network - Munich

El Centre Català de Munic (CCM) i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) us conviden a la primera trobada de professionals catalans residents a Munic i rodalies. L’objectiu és establir una xarxa de professionals catalans a Munic amb intercanvi d’experiències, idees i informacions sobre la vida professional a Alemanya. A la vegada volem reforçar el vincle amb el món professional a Catalunya a través del Col·legi d’Enginyers i la seva plataforma internacional, el Catalan Engineers Worldwide (CEW).

*Aforament limitat

El programa consistirà en una taula rodona amb professionals i especialistes catalans de camps diversos (recerca, administració, emprenedoria,…) que han passat part de la seva carrera profesional a Alemanya.

Lloc: meetinn konferenzraum. Rupert-Mayer-Strasse 44, 81379 München.

Dia i hora: dimarts 19 de juny. 18.00 a 22h

PROGRAMA

18.00 h Obertura de portes
18.15 h Presentació
18.30 h

Taula Rodona

  Cloenda
 
  • Pica-pica i networking
  I per als que encara tinguin gana, acabarem al Biergarten.

 

Si tens alguna consulta, pots contactar amb nosaltres AQUÍ.

Organitza

- El Centre Català de Munic és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre i preservar el coneixement de la llengua i la cultura catalanes a Baviera. Es va fundar l’octubre del 2012 i fou reconeguda oficialment com a Comunitat Catalana de l’Exterior per acord de govern de la Generalitat de Catalunya el 29 d’octubre del 2013.

- Els EIC són les entitats professionals dels Enginyers Industrials de Catalunya, compromeses en el desenvolupament professional dels enginyers. Representem els enginyers de l’àmbit industrial, defensem la professió i els seus interessos, la bona praxi de l’enginyeria i en regulem la seva pràctica. Fomentem el progrés de l’enginyeria i despleguem activitats de caràcter tècnic, científic i cultural.