Battery Show Afterparty a Stuttgart

Amb motiu de la fira Battery Show a Stuttgart, volem convidar totes les persones interessades en el sector de l'emmagatzematge d'energia a un esdeveniment de networking obert a professionals de totes les branques. L'esdeveniment serà el 18 de juny de 18h a 20h al restaurant Alte Scheuer Degerloch als afores de la ciutat.

Durant aquesta jornada, organitzada per ACCIÓStuttcat i Catalan Engineers Worldwide, les persones assistents podran gaudir del podcast La nova mobilitat - live, amb les presentacions tecnològiques d'experts rellevants en bateries dels sectors de la mobilitat terrestre, marítima i aèria així com de la distribució d'energia. També tindran l'oportunitat de compartir impressions i perspectives de negoci amb destacats professionals dins d'una branca en constant transformació.

A l'acte hi assistiran Montse Sitjà, cap de l'equip de serveis d'atenció posterior del Catalonia Trade & Investment, Tomás Megía, manager a OPTIMA, Martí Pascual, president de la Comissió Internacional (CEW) i Miquel Testar, product lead a ADAS. 

No et perdis aquesta oportunitat única de fer networking i estar al dia de les últimes tendències i innovacions que marcaran el futur de la indústria automobilística, les bateries i els modes de transport.

 

INSCRIU-T'HI