Afterwork a Munic - dijous 9 de febrer

La Comissió Internacional (Catalan Engineers Worldwide (CEW)) reprèn les activitats presencials amb un esdeveniment organitzat pel nucli de Munic, a Alemanya.

El pròxim dijous 9 de febrer a les 18 h se celebra el "Afterwork CEW Munic", una jornada on les enginyeres i enginyers catalans tindran l'oportunitat de trobar-se i compartir experiències i coneixements.

L’objectiu de l’acte és connectar els professionals de diferents sectors, intercanviar les experiències laborals a l’estranger, trobar sinergies i noves oportunitats i sobretot, fer networking en un ambient distès i enriquidor.

La sessió està dirigida a un públic amb formació o interès en qualsevol de les diverses branques de l'enginyeria, com ara telecomunicacions, camins, agrònoms, informàtics, industrial, etc. i té una voluntat intergeneracional, on conflueixen enginyers/es més sènior amb experiència i coneixement de la professió i també juniors, amb aportacions de noves visions i valors. 

L'estudiantat d'intercanvi també pot aprofitar aquest acte per establir contactes amb enginyeres i enginyers amb experiència que els puguin assessorar i facilitar la seva entrada al mercat laboral amb programes de mentoria i una borsa de treball en desenvolupament. 

AGENDA ORIENTATIVA

  • Presentació del CEW i dels diversos nuclis
  • Propostes d'activitats per 2023 al nucli de Munic
  • Presentació de cotxes innovadors de marques punteres del sector
  • Sopar i networking

L’acte consistirà en un sopar informal amb una presentació del nucli de networking del CEW i amb un parell de propostes d’activitats de cara a aquest 2023 (visites a empreses, participació en fires i conferències, activitats de networking en general). A més, estem organitzant la presentació de cotxes innovadors de marques capdavanteres del sector.

No hi pots faltar!

 

A més de l’acte de Munic, durant el mes de març celebrarem actes similars a Copenhague i Milà. Us informarem tan aviat l’organització  estigui més avançada.