Acte de benvinguda a Munic

El passat dia 10 d'octubre va tenir lloc a Munic el primer acte de benvinguda per a la desena d'estudiants d'enginyeria que participen en l'intercanvi entre l'ETSEIB i la TU de Munic a partir d'aquest semestre. L'acte, organitzat pel Catalan Enginyers Worldwide (CEW), va començar a les 18h i va comptar amb la col•laboració de l'enginyeria MicroFuzzy, que a més va cedir l'espai.

Per part de l'organització, Martí Pascual, president del CEW, va donar la benvinguda als estudiants i va explicar la seva pròpia experiència com a estudiant d'intercanvi a Munic. També va parlar de la importància de combinar les assignatures a la universitat amb unes pràctiques en empresa i de les opcions i contactes que ofereix el CEW.

A continuació, Daniel Mulleví, membre del grup local del CEW de Munic, va donar una sèrie de consells als estudiants sobre l'estructura dels cursos i les assignatures i va ensenyar algunes de les eines online de la TUM. L'Elisabet Caboth i en Sergi Casajuana, també del CEW, van aportar observacions des de la seva experiència com a enginyers catalans a l'estranger.

Tot seguit, Microfuzzy va realitzar l'aportació empresarial de la trobada. Joan Gubianes, cap de grup i Eva Cucurull, responsable de marketing, van explicar les possibilitats professionals que l'empresa té en el camp de la mobilitat elèctrica.

Per acabar la vetllada, els participants van anar a sopar al centre, on encara va seguir la conversa sobre temes típics de la vida acadèmica i professional a Munic.