Acte de benvinguda als estudiants d'intercanvi a Copenhaguen

Amb la iniciativa del CEW i de la Càtedra EIC-UPC, es va celebrar el 9 de març de 2023, un acte de benvinguda als estudiants d'enginyeria de la UPC que estan fent un intercanvi a la Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

En Ricard Colom, enginyer industrial a MAN i organitzador del nucli de Copenhaguen, els va rebre i introduir en diversos temes d'interès, tan acadèmics com del dia a dia a Copenhaguen. Un punt important va estar l'explicació sobre el mercat laboral danès i les ajudes que es poden aconseguir. L'Albert López , PhD Candidate a DTU Energy, va compartir l'experiència de fer un doctorat a la DTU, molt enfocat a temes industrials.

Des de Munic i per videoconferència, Martí Pascual, president del CEW, es va afegir a l'acte fundacional del nucli CEW de Copenhaguen per presentar les activitats de la xarxa i desitjar èxits als futurs enginyers i enginyeres. L'esdeveniment també va comptar amb la presència del director d'Enginyers Industrials de Catalunya, Pere Homs, i de Daniel García de la Càtedra EIC-UPC.