Benvinguda a l’alumnat català de la Universitat de Cranfield

En el marc de la Càtedra EIC-UPC i amb la col·laboració del nucli dels Catalan Engineers Worldwide (CEW) del Regne Unit es va celebrar, el passat dijous 10 d’octubre de 2024 i per tercer any consecutiu, l’acte de benvinguda dels estudiants d’intercanvi catalans de la Universitat de Cranfield. La jornada va ser organitzada pel coordinador del nucli, el Dr. Adrià Junyent Ferré, de l’Imperial College London, i el Dr. Enric Grustan Gutierrez, del Centre de Sistemes Autònoms i Ciberfísics de la Universitat de Cranfield. Entre les persones assistents hi havia 11 estudiants procedents de les escoles de Terrassa i Castelldefels de la UPC.

El Dr. Junyent Ferré va fer una presentació sobre el CEW, convidant als estudiants a enregistrar-se i participar de les activitats del nucli. Els universitaris, amb una actitud molt proactiva, es van interessar per les mentories que el grup ofereix. El Dr. Junyent va explicar que “estic molt impressionat per l'assertivitat i la motivació dels estudiants d'intercanvi de la UPC, tenen un futur professional molt prometedor i espero que des del grup del CEW al Regne Unit els podrem ajudar a llançar les seves carreres”.

Daniel Garcia-Almiñana, director de la Càtedra EIC-UPC, va destacar que “aquesta segona trobada reforça l'estratègia de la Càtedra "Enginyeria i Empresa" de posar en contacte  l’estudiant d'enginyeria amb l'empresa. Els alumnes han pogut rebre aquells consells dels "veterans" que els hauria agradat rebre quan fa anys van decidir fer vida professional a Anglaterra”. Es va parlar de la possibilitat d’una futura visita del grup a les instal·lacions del Departament d'Enginyeria Elèctrica i Electrònica de l'Imperial College London a South Kensington.